Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کاملی دیرستانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مناطق ساحلی تندبادهای شمال غربی تا جنوب غربی با سرعت بین ۷۰ تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت وزیدن می‌گیرد.

وی با اشاره به ادامه یافتن این پدیده تا شامگاه جمعه ادامه داد: ارتفاع موج دریا نیز در این مدت به سه تا بیش از چهار متر خواهد رسید.

رییس اداره هواشناسی قشم تصریح کرد: در اثر این پدیده امکان خسارت به تاسیسات ساحلی و بندری، غرق شدن شناورهای سبک و نیمه سنگین، آسیب به قفس های پرورش ماهی و تورهای صیادی و بالا آمدن آب در مجاورت سواحل و در ساعات مد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس باید تدابیر و تمهیدات لازم برای پیشگیری از تمام سواحل شهرستانانجام گیرد.

کاملی دیرستانی ادامه داد: همچنین تمام ترددهای دریایی شامل شناورهای سبک،مسافری و تجاری ممنوع شود.

وی اظهار کرد: تمام فعالان دریایی نیز باید برای جلوگیری از خسارت تمهیدات لازم را اتخاذ کنند و تمام فعالیت‌های تفریحی و شنا نیز ممنوع شود.

برچسب‌ها قشم دریای مواج سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قشم دریای مواج سازمان هواشناسی قشم دریای مواج سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید

به گزارش خبرآنلاین، سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در بازه زمانی ۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور خبر داد و اعلام کرد ۱۴ نفر از این مسمومان همچنان بستری و تحت نظر هستند.

طبق اعلام این سازمان استان‌های فارس با ۱۶، لرستان با ۱۲ و کرمانشاه با ۱۰ نفر، بیشترین مسمونان با قارچ وحشی را در کشور داشته‌اند. هیچ یک از مسمومان، جان خود را از دست نداده است.

این سازمان با اشاره به حجم بالای بارش در فصل بهار در اکثر نقاط کشور و افزایش رویش انواع قارچ‌ها در طبیعت، اعلام کرد: برخی گروه‌های طبیعت گرد نسبت به مصرف این قارچ‌ها اقدام می‌کنند که می تواند موجب بیماری آنها شود. با توجه به گرایش جوانان و مردم به طبیعت گردی، لازم است هشدارهای لازم نسبت به پرهیز از مصرف قارچ‌ها در طبیعت داده و رسانه ها نیز در این زمینه اطلاع نقش آفرینی کنند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903103

دیگر خبرها

  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • هشدار نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • هشدار سطح زرد دریایی برای گیلان
  • هشدار سیل و طوفان و تگرگ به ۱۸ استان | تهران در خطر بارش‌های سیل‌آسا
  • هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی در خوزستان صادر شد
  • خزر مواج و طوفانی
  • پپ گواردیولا: با توجه به آمادگی آرسنال، باید تمام امتیازات لازم در لیگ را کسب کنیم